Időskorúak azonnali elhelyezése és teljeskörű ellátása

Egyházi fenntartású, 1992 óta működő idősek otthonunkban a nagymama és a nagypapa is a legjobb helyen van. Akár azonnal.

Legújabb szolgáltatásunkkal a budai oldalon a 2. kerületben de a központhoz mégis közel – hiánypótló módon – akár egy hétre vagy 1-2 hónapra is elhelyezheti szerettét.

Teljeskörű ellátást nyújtunk – mi ehhez értünk a legjobban.

Érdekli?

Érdekli? Küldjön nekünk üzenetet

1 + 4 = ?

Gyakori kérdések

  • Mennyi a bekerülési idő?

Bizonyos feltételek fennállta és a teljes egészségügyi profil megalkotásához szükséges dokumentáció hiánytalan megismerése esetén – amennyiben nem áll fenn kizáró körülmény – akár néhány napos belül is tudjuk biztosítani az intézményi elhelyezést.

  • Kiket fogadnak ellátottként?

A Szent Erzsébet Otthon speciális programjában vállalja nagyfokú ápolás-gondozást igénylő, súlyos betegségben szenvedő vagy demenciával küzdő ellátottak ellátását napidíjas formában. Szenvedélybetegeket és pszichiátriai betegeket nem tudunk fogadni.

  • Mennyi időt jelent a határozott idejű elhelyezés?

Gondozási kínálatunk a néhány napos elhelyezéstől egészen a több hónapos elhelyezésig terjed, egyéni megállapodás tárgya.

  • Milyen egészségügyi háttértámogatás áll az ellátottak rendelkezésére?

Intézményünk lakói az alapellátáson kívül házi és szakorvosi konzultációkon vehetnek részt, valamint gyógytornász által végzett egyéni tornában (rehabilitációban), napi ápolás-gondozásban és mentálhigiénés támogatásban is részesülnek.

  • Ki tartja fenn az Intézményt?

Az Otthon fenntartója egy 1986-ban alakult szerzetesi közösség, a Magyarok Nagyasszonya Társaság, amely megalakulása óta az idősgondozást tekinti legfőbb küldetésének. A szerzetestestvérek 1992-ben nyitották meg az Intézményt.

  • Mennyi az ellátás napidíja?

Az átmeneti ellátás igénybevétele esetén napidíjat számolunk fel, amelyre kérje egyénre szabott ajánlatunkat.