Hírlevél 2020. február

Kedves Barátaink!

A 2020-as év februárja is eseményekkel teli volt Intézményünk, az Időskorúak Árpád-házi Szent Erzsébet Szociális Otthonának életében. 

1/ Don Bosco Szaléziak látogatása

Intézményünk – szerzetesi fenntartású lévén – nagy hangsúlyt fektet a magyarországi szerzetesrendekkel való kiemelt kapcsolattartásra. Ennek egyik szép példája a szaléziakkal való együttműködésünk. Ennek keretén belül az Óbudai Rendház házfőnöke, P. Sabu Joseph atya  látogatott el hozzánk és néhány fiatalabb rendtaggal együtt énekléssel egybekötött előadást tartottak lakóinknak hivatásukról, karizmájukról. 

2) Farsang 

Jó hangulatban telt a farsangi időszakhoz kapcsolódó rendezvénysorozatunk is, amely során operettel, zongorakoncerttel, jelmezes mókával és saját előadású bohózattal színesítettük hétköznapjainkat. 

3) További fejlesztések tervezési szakaszban
A közeljövőben lezárul intézményünk részleges akadálymentesítési projektje, hogy ezt követően elindítsuk további, lakóink kényelmét és biztonságérzetét növelő beruházásainkat. Reményeink szerint idén sor kerül az elektromos nővérhívó rendszer, valamint az önálló demens-részleg kialakítására.
Mindehhez számítunk az Ön/Önök támogató segítségére is!
Üdvözlettel,


Dr. Nagy Viktor
intézményvezető
Magyarok Nagyasszonya Társaság
Időskorúak Árpád-házi Szent Erzsébet Szociális Otthona
1021 Budapest, Szerb Antal u. 13-17.