Köszöntő

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm Önt a Magyarok Nagyasszonya Társaság fenntartásában működő Időskorúak Árpád-házi Szent Erzsébet Szociális Otthonának honlapján. Köszönöm, hogy megtisztel bennünket érdeklődésével.

Intézményünk 1992. szeptember 1. napján nyitotta meg kapuit azzal a céllal, hogy gondozottjaik számára olyan élethosszig tartó, színvonalas gondozást és otthont biztosítson, ahol a korábbi életkörülményeik megtartása mellett a szükséges segítséget, gondozást is megkapják.

Az idősek ápolását és gondozását nem munkának, hanem hivatásnak tartva végezzük tevékenységünket.Egyházi fenntartású otthon révén büszkék vagyunk saját kápolnánkra, aktív hitéleti tevékenységünkre,értékrendünkre.

Honlapunkon megtalálja valamennyi dokumentumunkat, amik részben a működésünk alapját képezik, valamint amelyeket használunk a kérelemtől az intézményi jogviszonyt keletkeztető megállapodáson keresztül az intézmény belső, jogszabályok szerinti és kiegyensúlyozott működését szolgáló belső szabályozókig.

Huszonhat év az idősegondozásban szerzett tapasztalatunk, hivatásuknak elkötelezett munkavállalóink a kiszámítható és stabil működésünk garanciái.

Kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Tisztelettel

Nagy Viktor –  intézményvezető